Overslaan en naar de inhoud gaan

Air Liquide BV en Uniechemie BV werken voortaan samen

31 Air Liquide depots van industriele gassen in nederland

Eigenlijk heel logisch, want we vullen elkaar aan. Uniechemie als aanbieder van koelgassen en Air Liquide als aanbieder van industriële gassen. Dus alles uit één hand is nu ook mogelijk bij Air Liquide en bij Uniechemie. In die combinatie kunnen wij meer voor u betekenen.

Met 31 Air Liquide depots en 43 Uniechemie depots bieden wij het grootste depotnetwerk in Nederland

Dat is uniek. Het steekt met kop en schouders uit boven het depotnetwerk van andere aanbieders in Nederland. Er is altijd wel een Uniechemie of Air Liquide depot bij u in de buurt.

Klanten van Air Liquide die koelgas willen afnemen en nog geen klant zijn bij Uniechemie, kunnen voortaan gebruik maken van deze samenwerking. Omgekeerd kunnen klanten van Uniechemie die industriële gassen willen afnemen nu ook bij Uniechemie terecht.

De beste oplossing bespreken we graag met u. Neem daarvoor contact op met Marjet Schouten op onze centrale dienst verkoop voor Nederland. Zij helpen u graag verder.

Naast de technische gassen zelf, doet u beroep op Air Liquide experten

Air Liquide, opgericht in 1902, is wereldleider in gassen, technologieën en diensten voor de industrie en gezondheid. Air Liquide heeft de ambitie toonaangevend te zijn in de industrie, lange termijn prestaties leveren en bij te dragen aan duurzaamheid. Zij beroept zich op operational excellence, selectieve investeringen, open innovatie en een netwerkorganisatie die ten dienste staat van de klant. Door middel van de inzet en inventiviteit van zijn medewerkers levert Air Liquide een belangrijke waarde aan zijn klanten en stakeholders.
Voor hun klanten levert Air Liquide een totaaloplossing op maat. Naast de technische gassen zelf, kunnen klanten beroep doen op experten in diverse competenties: Food & Pharma, Research & Analysis, Manufacturing & Process en oplossingen voor MKB Entrepreneurs & Professionals.

Uniechemie: een breed pakket van producten en diensten voor de koel- & de warmtepompindustrie

Uniechemie is dé distributeur van zowel synthetische als natuurlijke koelgassen en hoofdvertegenwoordiger in Nederland van Bitzer compressoren en condensors. Een gedegen basis voor een succesvol handelspakket. Het totaalpakket van Uniechemie is door de loop der jaren verder gegroeid en bevat nu de levering van:

  • Synthetische en natuurlijke koudemiddelen
  • Een compleet assortiment van componenten voor de koeltechniek
  • Compressoraggregaten UC en UC-Greenline series
  • Condensing units voor synthetische en natuurlijke koudemiddelen
  • Triple Aqua compacte warmtepomp

Uitgebreid met besturingstechniek voor compressoraggregaten, heeft Uniechemie een breed pakket van producten en diensten beschikbaar voor zowel de koel- als de warmtepompindustrie. Alle activiteiten van Uniechemie zijn ISO 9001-2008 gecertificeerd. De aggregatenbouw ontwerpt, bouwt en assembleert conform PED.
Duurzaam is voor Uniechemie een belangrijk aspect bij al haar activiteiten.