Overslaan en naar de inhoud gaan

Helium (He) gascilinders om je ballonnen op te blazen

Met de helium cilinders ALbee Fly kan je voor elke gelegenheid ballonnen opblazen. ALbee™ FLY, maak van elk feest een onvergetelijk moment. Deze heliumcilinders zijn beschikbaar in huur of waarborgformule bij je lokale Air Liquide-verdeelpunt.

Waarom helium (He) ALbee Fly gebruiken om je ballonnen op te blazen?

ALbee™ Fly is een compacte heliumcilinder met geïntegreerde ballonnippel. ALbee™ Fly is beschikbaar in 3 formaten waar je uit kan kiezen in functie van je evenement en van het aantal ballonnen dat nodig is.

De cilinder is eenvoudig te vervoeren doorj een ingebouwde handgreep, klein formaat en laag gewicht. Met de start/stop-hendel neem je de cilinder  in 1,2,3 in gebruik. Schuif vervolgens de ballon over de geïntegreerde ballonnippel en draai aan de debietregelaar om de ballon te vullen. De manometer geeft continu de inhoud van de cilinder weer.

Bovendien zijn onze ALbee Fly cilinders herbruikbaar en worden ze telkens weer hervuld. Dat is veel milieuvriendelijker dan de wegwerpexemplaren.

ALbee™ Fly
ALbee™ FLY

PDF - 1.07 MB

ALbee, de heliumcilinder voor elk evenement, zowel professioneel als particulier. 

Fleur je evenement op met heliumballonnen. Heliumballonnen geven je feest een extra touch en zorgen voor mooie herinneringen op foto’s!

ALbee™ FLY is geschikt voor elke gelegenheid: 
* Huwelijk
* Doopfeest
* Babyborrel
* Verjaardag,...

Maar ook voor privé-aangelegenheden (tuinfeesten, themafeestjes, ,...) en bedrijfsfeesten.(inhuldiging, opendeurdag, cocktail, ... ).

ALbee™ FLY is beschikbaar in 3 formaten (3, 5 en 11 liter) zodat je kan kiezen in functie van je evenement en het aantal op te blazen ballonnen.  Het is een compacte gascilinder met geïntegreerde ballonnippel. 

Het aantal ballonnen dat je kan opblazen is afhankelijk van de grootte van je ballonnen. Onderstaande tabel kan je helpen bij het kiezen van het juiste formaat gascilinder:

nombre-aproximatif.jpg

Een heliumcilinder ALbee Fly is gemakkelijk te vervoeren dankzij de ingebouwde handgreep, het kleine formaat en beperkt gewicht. Het opblazen van de ballon is heel eenvoudig. De cilinder wordt door de start/stop hendel in gebruik genomen. Schuif vervolgens de ballon over de ingebouwde ballonnippel en draai aan de draaiknop om de ballon te vullen met helium. De manometer geeft de inhoud van de cilinder weer.

Belangrijke info ivm het gebruik van helium (He) (*)

De eigenschappen van helium: 
Helium is een heel licht gas. Het is niet brandbaar en niet giftig. Helium kan je niet ruiken, zien, horen of voelen. Helium is zeven maal lichter dan zuurstof. Daarom blijft helium na inademing achter in de longen en het bloed waardoor de opname van zuurstof ernstig kan worden bemoeilijkt. Ingeademde helium neemt in de longen namelijk de plaats in van zuurstof.

De gevaren van helium
Ingeademde helium kan leiden tot een beperkte mobiliteit, bewusteloosheid, verstikking en zelfs een plotselinge dood. Bewusteloosheid kan leiden tot ademstilstand en daarmee gebrek aan zuurstoftoevoer naar de hersenenen. Dit kan leiden tot onherstelbare schade aan het centrale zenuwstelsel met levenslange verlamming of zelfs de dood. Zelfs het kortstondig inademen van helium kan tot verstikking leiden, terwijl het slachtoffer dit niet beseft.

Waarschuwen voor helium!
Het bewust inademen, inhaleren of inslikken van gassen wordt altijd afgeraden. Maar doe dit vooral nooit met helium. Als je ziet dat mensen dit doen, waarschuw hen dan voor de gevaren.

Deze tekst is uitgegeven door de Vereniging van Fabrikanten van Industriële Gassen (VFIG) www.vfig.nl

Albee™ FLY
Depots netwerk

Zoek uw dichtstbijzijnde verkooppunt

Air Liquide Depots netwerk