Overslaan en naar de inhoud gaan
ALbee™

Koopcilinder

ALbee™ maakt uw leven gemakkelijker

ALbee™ - een oplossing voor iedereen

Lasser, evenementenorganisator, verwarmings-, koel- of aircospecialist, industriële pijpfitter of gewoon doe-het-zelver: wij bieden u ALbee cilinders zuurstof, acetyleen, stikstof, argon, menggas en helium. Ons assortiment ALbee WELD is ideaal voor TIG- en MIG/MAG-booglassen. Onze gascilinders zijn speciaal uitgevoerd voor een eenvoudig, veilig gebruik en om het werk op verplaatsing te vergemakkelijken.

Eenvoudige en innovatieve oplossing

Gebruiksklaar

Elke ALbee cilinder is voorzien van een volledig geïntegreerde kraan/drukregelaar. Dat betekent dat elke cilinder gebruiksklaar is zodra u ze in handen krijgt.

Licht

De ALbee cilinder is een lichte cilinder: vanaf 7 kg

Dat betekent dat ze gemakkelijk is mee te nemen om overal te lassen, zelfs op steigers en om te kunnen lassen in om het even welke houding

Gebruiksvriendelijk

U bent een leek in het lassen? Geen probleem! Een ON/OFF schakelaar, de snelkoppeling en een permanente visuele weergave door de manometer  vergemakkelijken de bediening

En qua veiligheid?

De veiligheid van onze gebruikers is prioritair voor ons. De ALbee cilinders worden op het terrein gebruikt en moeten dus tegen een stootje kunnen. Daarom hebben wij een systeem 'nul lek' ontwikkeld en wordt de drukregelaar beschermd tegen eventuele schokken. Bovendien krijgen de cilinders en de drukregelaar bij elke navulling een volledig onderhoud door Air Liquide.

Geen huur meer, standaard vervanging.

U koopt een volle ALbee cilinder bij een erkende verdeler, nadien volstaat het de lege cilinder binnen te brengen en het te vervangen door een vulling.

Een verdeelpunt zoeken? 3 opties:

  1. Download onze distributor locator
  2. Zoek het dichtsbijzijnde punt via de  Air Liquide website

ALbee™ WELD

Argon en menggas voor MIG/MAG, TIG en PLASMA toepassingen

Meer

ALbee™ FLAME

Eenvoudig lassen, snijden, solderen en opwarmen met zuurstof en acetyleen

Meer

ALbee™ COOL

Spoel eenvoudig uw leidingen met stikstof

Meer

ALbee™ FLY

ALbee™ FLY, de gebruiksklare heliumcilinder om uw feestjes op te fleuren

Meer
Depots netwerk

Zoek uw dichtstbijzijnde verkooppunt

Air Liquide Depots netwerk