Overslaan en naar de inhoud gaan
ALbee™

Cilinders ALbee en Junior in aankoop

Heb je argon nodig voor je laswerken, helium voor het opblazen van ballonnen op feestjes of een mengsel van stikstof en waterstof voor het opsporen van lekken? De gascilinders ALbee en Junior zijn voor jou dé oplossing!
Deze cilinders zijn aan te kopenbij de Air Liquide-verdeelpunten. Deze gascilinders zijn makkelijk in gebruik, veilig, compact, mobiel en beschikbaar in verschillende formaten en met diverse gassen (zuurstof, acetyleen, helium, menggas, argon, stikstof,...)

2 types aankoopcilinders

ALbee Junior

Beschikbare gassen: O2, AD, He, Ar, ArCO2, N2 Capaciteit: 3, 5, 11 of 13 liter Gascilinder met geïntegreerde ontspanner en snelkoppeling

Beschikbare gassen: O2, AD, He, Ar, ArCO2, N2, CO2, N2H2 Capaciteit: 3, 5 of 11 liter Om de cilinder in gebruik te nemen, heb je nog een aparte ontspanner of debietmeter nodig. Wij kunnen je ook de geschikte ontspanner of debietmeter aanbieden.

Waarom zou je een gascilinder ALbee of Junior aankopen?

Betaal geen huur meer op je gascilinder, en je kan standaard omruilen!

J koopt een volle ALbee of JUNIOR cilinder bij een erkende verdeler, daarna volstaat het om de lege cilinder binnen te brengen en te vervangen door een vulling.

Gebruiksklare gascilinder

lke ALbee cilinder is voorzien van een volledig geïntegreerde kraan/drukregelaar. Dat betekent dat elke cilinder meteen gebruiksklaar is. Door de handige ON/OFF hendel worden lekken en verspilling door een slechte sluiting vermeden. Bovendien kan je hiermee ook snel de gastoevoer afsluiten, wat veiliger is.

Lichte gascilinder, makkelijk hanteerbaar

De ALbee en Junior cilinders zijn licht: van 7 tot 25 kg, afhankelijk van de capaciteit van de cilinder en het gas (argon, menggas, zuurstof, acetyleen, stikstof, formeer of helium)

Deze cilinders zijn makkelijk te vervoeren. De beschermkap met ergonomische handgreep zorgt ervoor dat de cilinder goed hanteerbaar is. 

Je kan ze dus makkelijk meenemen om overal te lassen, zelfs op steigers, en in om het even welke houding.

Gebruiksvriendelijke gascilinder

Je bent een leek in het lassen? Geen probleem! De ALbee gascilinder beschikt over een ON/OFF schakelaar, een snelkoppeling en een permanente visuele weergave door de manometer, wat de bediening aanzienlijk makkelijker maakt.

Een veilige gascilinder

De veiligheid van onze gebruikers is prioritair voor ons. De ALbee cilinders worden op het terrein gebruikt en moeten dus tegen een stootje kunnen. Daarom hebben wij met ALbee een systeem met 'nul lekken' ontwikkeld en wordt de drukregelaar beschermd tegen eventuele schokken. Bovendien krijgen de cilinders en de drukregelaar bij elke navulling een volledig onderhoud door Air Liquide.
 

Hoe kan je een gascilinder ALbee of Junior aankopen ?

Contacteer een Air Liquide-verdeelpunt! 2 mogelijkheden:

1. Download onze distributor locator app (Air Liquide)op je smartphone, zodat je op elk moment de dichtstbijzijnde verdeler kan opzoeken en nuttige info raadplegen QR CODE
2. Zoek het dichtstbijzijnde verdeelpunt via de  Air Liquide Benelux website

Welke gascilinder is geschikt voor lassen, afpersen, ballonnen opblazen, ....?

De ALbee en Junior cilinders zijn beschikbaar voor diverse toepassingen: lassen, snijden, HVAC toepassingen, opblazen van ballonnen, opzoeken van lekken,... Ontdek hieronder welke gascilinder geschikt is voor jouw behoefte.

Argon en menggas voor MIG/MAG, TIG en PLASMA toepassingen

Argon en menggas voor MIG/MAG, TIG en PLASMA toepassingen

Meer

Autogeen lasposten ALbee en Junior

Eenvoudig lassen, snijden, solderen en opwarmen met zuurstof en acetyleen

Meer

Cilinder voor koeling en klimatisatie (HVAC) in aankoop

Spoel eenvoudig uw leidingen met stikstof

Meer

Helium (He) gascilinders om je ballonnen op te blazen

ALbee™ FLY, de gebruiksklare heliumcilinder om uw feestjes op te fleuren

Meer