Overslaan en naar de inhoud gaan
Automotive Value Chain
Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.

Gasdoven

Gasdoven is het schoonste en snelste proces om metalen-onderdelen te koelen zonder dat er resten afgezet worden. Het is voordeliger dan de traditionele methodes zoals doven in een oliebad, zoutbad of polymeren.

In combinatie met lagedrukbehandelingen zoals carboniseren, nitreren of uitgloeien zorgt het gasdoven voor een betere controle van de vervorming en zorgt ervoor dat rectificatie en schoonmaken van het stuk overbodig worden.

Air Liquide Benelux biedt ALNAT HP™ gassen en aplicaties voor het gasdoven.

Met ALNAT HP™ is het mogelijk om Argon of Stikstof onder hoge druk toe te passen, zonder een gascompressor te hoeven gebruiken. De stikstof (N²) of Argon (Ar) kunnen worden toegepast op basis van cryogene opslag onder hoge druk of gasvormige opslag onder druk.

Gassen

Een uitgebreid gamma die u toelaat om een keuze op maat te maken.

Materiaal

Een grote diversiteit in apparatuur voor het bouwen van de meest geadapteerde installatie.

Waarom voor ons kiezen?

 • 01

  Gevarieerd aanbod

  Wij leveren gascilinders in heel wat formaten en concentraties, evenals de gepaste apparatuur voor elk gas en elk procedé. Wij hebben ook oplossingen om vloeibaar gas (in bulk) ter plaatse op te slaan en de nodige productiesystemen.

 • 02

  Naleving van normen

  De zuiverheid, betrouwbaarheid en snelle levering van onze speciale gassen dragen bij tot betere en betrouwbare analyses, zodat steeds alle normen worden nageleefd.

 • 03

  Duurzame oplossingen

  Onze producten van de merken ARCAL™, LASAL™ en FLAMAL™ voor metaalproductie werden ontwikkeld met aandacht voor milieubehoud: minder uitstoot van koolstofdioxide (kooldioxide) en stikstofoxide tijdens het gebruik.

 • 04

  Kwaliteit

  Air Liquide Benelux levert gassen met verschillende zuiverheidsgraden. Op vraag kunnen wij specifieke onzuiverheden analyseren.

 • 05

  Innovatie

  Onze deskundigen worden bijgestaan door ons wereldwijd Onderzoeks- en Ontwikkelingsnetwerk.