Overslaan en naar de inhoud gaan
Automotive Value Chain
Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.

Sinteren

Met sinteren is het mogelijk om metalen onderdelen te vervaardigen in de gewenste uiteindelijke vorm op basis van metaalpoeders (en niet op basis van gegoten gesmolten metaal).

Tal van kleine onderdelen in de auto-industrie worden gesinterd.

De metaalpoeders worden gemengd met behulp van een organisch smeermiddel, samengeperst en gesinterd in een oven. Door de hoge temperaturen ontstaan er zeer sterke onderlinge verbindingen.

Air Liquide Benelux stelt zijn expertise ter beschikking om de gepaste atmosfeer tot stand te brengen in elke zone van uw ovens en zo perfect te voldoen aan de behoeften van de verschillende te behandelen onderdelen.

Gassen

Een uitgebreid gamma die u toelaat om een keuze op maat te maken.

Materiaal

Een grote diversiteit in apparatuur voor het bouwen van de meest geadapteerde installatie.

Waarom voor ons kiezen?

 • 01

  Gevarieerd aanbod

  Wij leveren gascilinders in heel wat formaten en concentraties, evenals de gepaste apparatuur voor elk gas en elk procedé. Wij hebben ook oplossingen om vloeibaar gas (in bulk) ter plaatse op te slaan en de nodige productiesystemen.

 • 02

  Naleving van normen

  De zuiverheid, betrouwbaarheid en snelle levering van onze speciale gassen dragen bij tot betere en betrouwbare analyses, zodat steeds alle normen worden nageleefd.

 • 03

  Duurzame oplossingen

  Onze producten van de merken ARCAL™, LASAL™ en FLAMAL™ voor metaalproductie werden ontwikkeld met aandacht voor milieubehoud: minder uitstoot van koolstofdioxide (kooldioxide) en stikstofoxide tijdens het gebruik.

 • 04

  Kwaliteit

  Air Liquide Benelux levert gassen met verschillende zuiverheidsgraden. Op vraag kunnen wij specifieke onzuiverheden analyseren.

 • 05

  Innovatie

  Onze deskundigen worden bijgestaan door ons wereldwijd Onderzoeks- en Ontwikkelingsnetwerk.