Overslaan en naar de inhoud gaan
Automotive Value Chain
Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.

Emissie en kalibratietesten voor mobiele toepassingen met motor

Met de speciale gassen van Air Liquide Benelux is het mogelijk om standaardprestaties te verkrijgen. Ze kunnen dienen als kalibratiereferenties in de industrie voor testen en controles van motoruitstoot.

Met ons assortiment speciale gassen ALPHAGAZ™ bent u er zeker van dat u voldoet aan de striktste regelgeving, met inbegrip van de Euro VI-norm. Bepaalde kalibratiegassen van ALPHAGAZ™ zijn ook gecertificeerd volgens ISO 17025.

De precisie, de zuiverheid en de snelle en betrouwbare levering van deze speciale gassen zorgen er bovendien voor dat de analyses extra betrouwbaar zijn, voor een betere naleving van de normen.

Gassen

Een uitgebreid gamma die u toelaat om een keuze op maat te maken.

Materiaal

Een grote diversiteit in apparatuur voor het bouwen van de meest geadapteerde installatie.

Waarom voor ons kiezen?

 • 01

  Gevarieerd aanbod

  Wij leveren gascilinders in heel wat formaten en concentraties, evenals de gepaste apparatuur voor elk gas en elk procedé. Wij hebben ook oplossingen om vloeibaar gas (in bulk) ter plaatse op te slaan en de nodige productiesystemen.

 • 02

  Naleving van normen

  De zuiverheid, betrouwbaarheid en snelle levering van onze speciale gassen dragen bij tot betere en betrouwbare analyses, zodat steeds alle normen worden nageleefd.

 • 03

  Duurzame oplossingen

  Onze producten van de merken ARCAL™, LASAL™ en FLAMAL™ voor metaalproductie werden ontwikkeld met aandacht voor milieubehoud: minder uitstoot van koolstofdioxide (kooldioxide) en stikstofoxide tijdens het gebruik.

 • 04

  Kwaliteit

  Air Liquide Benelux levert gassen met verschillende zuiverheidsgraden. Op vraag kunnen wij specifieke onzuiverheden analyseren.

 • 05

  Innovatie

  Onze deskundigen worden bijgestaan door ons wereldwijd Onderzoeks- en Ontwikkelingsnetwerk.