Overslaan en naar de inhoud gaan
Automotive Value Chain
Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.

Zuurstofsnijden en vlamsnijden

Bij zuurstofsnijden wordt het metaal plaatselijk en continu verbrand onder een straal zuivere zuurstof. Het mengsel van O₂ en C₂H₂ geeft de warmste vlammen. Andere brandbare gassen kunnen het acetyleen vervangen als de temperatuur van de vlam niet al te hoog moet zijn.

Air Liquide Benelux biedt de gasoplossing FLAMAL™. Deze werd speciaal bestudeerd voor zuurstofprocedés zoals het snijden, verwarmen en richten van materialen.

FLAMAL™ is erg flexibel en levert uitstekende snijprestaties. Dit product is dan ook ideaal voor talrijke handmatige en automatische vlamsnijbewerkingen in de metaalproductie en voor verwarmingsketels, sloopwerken en installaties.

Gassen

Een uitgebreid gamma die u toelaat om een keuze op maat te maken.

Materiaal

Een grote diversiteit in apparatuur voor het bouwen van de meest geadapteerde installatie.

Waarom voor ons kiezen?

 • 01

  Gevarieerd aanbod

  Wij leveren gascilinders in heel wat formaten en concentraties, evenals de gepaste apparatuur voor elk gas en elk procedé. Wij hebben ook oplossingen om vloeibaar gas (in bulk) ter plaatse op te slaan en de nodige productiesystemen.

 • 02

  Naleving van normen

  De zuiverheid, betrouwbaarheid en snelle levering van onze speciale gassen dragen bij tot betere en betrouwbare analyses, zodat steeds alle normen worden nageleefd.

 • 03

  Duurzame oplossingen

  Onze producten van de merken ARCAL™, LASAL™ en FLAMAL™ voor metaalproductie werden ontwikkeld met aandacht voor milieubehoud: minder uitstoot van koolstofdioxide (kooldioxide) en stikstofoxide tijdens het gebruik.

 • 04

  Kwaliteit

  Air Liquide Benelux levert gassen met verschillende zuiverheidsgraden. Op vraag kunnen wij specifieke onzuiverheden analyseren.

 • 05

  Innovatie

  Onze deskundigen worden bijgestaan door ons wereldwijd Onderzoeks- en Ontwikkelingsnetwerk.