Overslaan en naar de inhoud gaan
Automotive Value Chain
Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.

Vloeibaar metaal intertiseren

De technologie die Air Liquide voorstelt aan de fabrikanten van ferro- en non-ferroproducten, kan het smeltproces van de metalen verbeteren.

De afgietsels zijn sterker en ze hebben betere mechanische eigenschappen, waardoor minder producten worden afgekeurd.

Deze technologie is gebaseerd op afkoeling tot temperaturen ver onder de kamertemperatuur. De interacties tussen het gesmolten metaal en de atmosfeergassen (zuurstof, stikstof, waterdamp en kooldioxide) worden beperkt aan de hand van cryogene vloeistoffen (argon of stikstof).

Gassen

Een uitgebreid gamma die u toelaat om een keuze op maat te maken.

Materiaal

Een grote diversiteit in apparatuur voor het bouwen van de meest geadapteerde installatie.

Waarom voor ons kiezen?

 • 01

  Gevarieerd aanbod

  Wij leveren gascilinders in heel wat formaten en concentraties, evenals de gepaste apparatuur voor elk gas en elk procedé. Wij hebben ook oplossingen om vloeibaar gas (in bulk) ter plaatse op te slaan en de nodige productiesystemen.

 • 02

  Naleving van normen

  De zuiverheid, betrouwbaarheid en snelle levering van onze speciale gassen dragen bij tot betere en betrouwbare analyses, zodat steeds alle normen worden nageleefd.

 • 03

  Duurzame oplossingen

  Onze producten van de merken ARCAL™, LASAL™ en FLAMAL™ voor metaalproductie werden ontwikkeld met aandacht voor milieubehoud: minder uitstoot van koolstofdioxide (kooldioxide) en stikstofoxide tijdens het gebruik.

 • 04

  Kwaliteit

  Air Liquide Benelux levert gassen met verschillende zuiverheidsgraden. Op vraag kunnen wij specifieke onzuiverheden analyseren.

 • 05

  Innovatie

  Onze deskundigen worden bijgestaan door ons wereldwijd Onderzoeks- en Ontwikkelingsnetwerk.