Overslaan en naar de inhoud gaan

BASIS - Symposium

BASIS Symposium 2018

Air Liquide zal haar ISOTOOP analyses en oplossingen presenteren op het BASIS symposium in Luik.

Onze groep biedt isotopische referentiegassen die stabiel zijn en de analysebetrouwbaarheid verbeteren met nauwkeurige kalibratie om kritische deltawaarden nauwkeurig te meten. Kom kennismaken met onze experts die graag uw vragen over ISOTOPEN beantwoorden.

Wat zijn de voordelen van onze ISOTOOP-oplossingen?

  • een gepersonaliseerde isotopische samenstelling voor elk van uw producten
  • betrouwbaardere analyse
  • tijdbesparing: efficiëntere kalibratie van apparatuur voor stabiele isotopenanalyse

De vijf meest gebruikte elementen (C, O, H,  N en S) in stabiel isotopenonderzoek zijn momenteel beschikbaar met een breed scala aan isotopenverhoudingen. Air Liquide levert stabiele isotopische referentiegassen in flessen die aangepast zijn aan uw behoeften.

De referentiegassen in de stabiele isotopenverhoudingen van Air Liquide zijn ingedeeld in twee groepen: standaardproducten en aangepaste producten.

Standaardproducten zijn "klaar voor verzending"

Op maat gemaakte producten met een moleculaire samenstelling (van ppm tot %) en klantspecifieke isotopensamenstellingen die op aanvraag kunnen worden ontworpen.

Als een specifiek gasvormig referentiemateriaal met een isotopische verhouding nodig is, dan is Air Liquide er om aan uw unieke behoeften te voldoen. Samen denken we na over de beste oplossing voor uw bedrijf.

Registreer online: http://www.basis-online.eu/en/basis/forms/

Werk je in een laboratorium? Slimmer en veiliger werken met gasflessen in laboratoria