Overslaan en naar de inhoud gaan
Bouw
Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.

Geïsoleerd glas

Goed geïsoleerd glas verbetert de thermische efficiëntie en de geluidsisolatie. Het helpt de energiekosten te drukken en verlaagt de kooldioxide-emissie.

Air Liquide is een pionier in de ontwikkeling van oplossingen voor geïsoleerd glas. Zij zijn gebaseerd op het gebruik van edelgassen. Onze gasmengsels zijn de meest economische en doeltreffende op de markt gebleken.

Met het juiste gas kunt u efficiënt inspelen op de strenge eisen van de nieuwe voorschriften voor energiebesparing. Het betreft een sterk aanbod waarmee u kunt beantwoorden aan de verwachtingen van uw eigen klanten.

Edelgassen zoals krypton verbeteren het isolatievermogen van glas aanzienlijk. Zij maken het verschil tegenover uw concurrenten op een moeilijke markt met sterke concurrentie. Er zijn verschillende mengsels mogelijk naargelang de energie-efficiëntie die u nastreeft met uw producten.

Wij stellen onze expertise ten dienste van uw projecten. Zij steunt op ruim 20 jaar samenwerking met de grootste glasfabrikanten ter wereld.

Gassen

Een uitgebreid gamma die u toelaat om een keuze op maat te maken.

Materiaal

Een grote diversiteit in apparatuur voor het bouwen van de meest geadapteerde installatie.

Diensten

Een dienst die perfect aansluit bij uw behoeften.

Waarom voor ons kiezen?

 • 01

  Gevarieerd aanbod

  Wij leveren gascilinders in heel wat formaten en concentraties, evenals de gepaste apparatuur voor elk gas en elk procedé. Wij hebben ook oplossingen om vloeibaar gas (in bulk) ter plaatse op te slaan en de nodige productiesystemen.

 • 02

  Kwaliteit

  Air Liquide Benelux levert gassen met verschillende zuiverheidsgraden. Op vraag kunnen wij specifieke onzuiverheden analyseren.

 • 03

  Levering

  Wij kunnen alle aspecten van uw gasleveringen beheren, van de bestelling tot de opslag en de distributie naar het punt van gebruik.

 • 04

  Innovatie

  Onze deskundigen worden bijgestaan door ons wereldwijd Onderzoeks- en Ontwikkelingsnetwerk.