Overslaan en naar de inhoud gaan
Farmaceutische industrie
Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.
  • PRODUCTIE VAN WERKZAME STOFFEN

  • PRODUCTIE, VERPAKKINGEN EN DISTRIBUTIE VAN GENEESMIDDELEN

  • KWALITEITSCONTROLE

Logistiek van de koudeketen

Temperatuurschommelingen kunnen de stabiliteit van een geneesmiddel beïnvloeden en zo de therapeutische doeltreffendheid ervan aantasten.
Onze logistieke oplossingen voor koudeketens garanderen dat temperatuurgevoelige farmaceutische en diagnostische producten stabiel blijven tijdens het transport en hun bestemming intact bereiken.

De rol van biologische producten groeit in de gezondheidszorg, klinische proeven worden steeds vaker op wereldschaal uitgevoerd en de belangstelling voor gepersonaliseerde geneesmiddelen neemt toe. Daarom zijn betrouwbare en efficiënte oplossingen om de koudeketen te behouden onmisbaar.

Als u droogijs of vloeibare stikstof gebruikt, bent u er zeker van dat gevoelige producten zoals klinische monsters, vaccins en diagnostisch en biologisch materiaal met absolute integriteit worden bewaard en verzonden.
Omdat de koude wordt opgeslagen en niet geproduceerd, zijn cryogene oplossingen veel betrouwbaarder om ononderbroken koudeketens tot stand te brengen dan andere koelmethoden.

Gassen

Een uitgebreid gamma die u toelaat om een keuze op maat te maken.

Materiaal

Een grote diversiteit in apparatuur voor het bouwen van de meest geadapteerde installatie.