Overslaan en naar de inhoud gaan

Bouw

Met de uitbreiding van de stedelijke gebieden neemt de vraag naar moderne infrastructuren exponentieel toe: nieuwe handels- en wooncomplexen, nieuwe wegen en snelwegen, nieuwe energie- en industrievoorzieningen.

Air Liquide Benelux verhoogt de prestaties van de bouwsector met zijn veilige en betrouwbare gasoplossingen, die specifiek ontwikkeld zijn voor bouwplaatsen, met name om metalen structuren te lassen en te snijden.

Onze gasoplossingen zijn gepersonaliseerd. Wij passen ze aan naargelang u in dicht- of dunbevolkte gebieden werkt, of zelfs op zee. Wij bieden gas in verschillende volumes en met verschillende distributiemethoden, naargelang uw behoeften.

Wij garanderen dat onze gassen en oplossingen volledig voldoen aan de striktste bouwnormen op het vlak van veiligheid en kwaliteit. De veiligheid van personen is prioriteit nummer één voor de groep Air Liquide.

Bouw

Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.

Waarom voor ons kiezen?

 • 01

  Gevarieerd aanbod

  Wij leveren gascilinders in heel wat formaten en concentraties, evenals de gepaste apparatuur voor elk gas en elk procedé. Wij hebben ook oplossingen om vloeibaar gas (in bulk) ter plaatse op te slaan en de nodige productiesystemen.

 • 02

  Kwaliteit

  Air Liquide Benelux levert gassen met verschillende zuiverheidsgraden. Op vraag kunnen wij specifieke onzuiverheden analyseren.

 • 03

  Levering

  Wij kunnen alle aspecten van uw gasleveringen beheren, van de bestelling tot de opslag en de distributie naar het punt van gebruik.

 • 04

  Innovatie

  Onze deskundigen worden bijgestaan door ons wereldwijd Onderzoeks- en Ontwikkelingsnetwerk.