Overslaan en naar de inhoud gaan

Farmaceutische industrie

Air Liquide levert op betrouwbare en veilige manier gecertificeerde en erg zuivere gassen aan de farmaceutische en biotechnologische industrie. Onze oplossingen zijn winstgevend en voldoen aan de striktste wettelijke voorschriften en kwaliteitsnormen.

Patiëntveiligheid staat centraal in de farmaceutische sector. De voorschriften zijn veeleisend wat betreft kwaliteitsborging, traceerbaarheid en controle. Hetzelfde geldt voor alle productieprocessen.

Om aan deze eisen te voldoen, biedt Air Liquide betrouwbare en uiterst zuivere farmaceutische, industriële en speciale gassen. Wij werken onophoudelijk om de veiligheid te verbeteren tijdens de hantering en de levering van gassen op het punt van gebruik.

Wij focussen voortdurend op het ontwerp en de ontwikkeling van oplossingen voor temperatuurregeling, inertisering en cryoconservering. Wij leveren innovatieve en gepersonaliseerde oplossingen voor de volledige toeleveringsketen: van R&D-laboratoria tot fabrikanten van grondstoffen over farmaceutische en biotechnologische bedrijven.

Wij kennen de behoeften van deze complexe en streng gereglementeerde sector. Wij werken nauw samen met onze klanten zodat zij probleemloos de kwaliteitsnormen halen, in lijn met de goede productiepraktijken (GPP).

Air Liquide heeft biofarmaceutische en biowetenschappelijke bedrijven een groot aantal farmaceutische hulpstoffen conform de GPP te bieden, evenals laboratorium- en cryobiologieapparatuur.

Farmaceutische industrie

Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.
 • PRODUCTIE VAN WERKZAME STOFFEN

 • PRODUCTIE, VERPAKKINGEN EN DISTRIBUTIE VAN GENEESMIDDELEN

 • KWALITEITSCONTROLE

Waarom voor ons kiezen?

 • 01

  Expertise

  Dankzij onze knowhow over analyse-apparatuur en -instrumenten, kunt u de prestaties van uw toepassingen optimaliseren.

 • 02

  Volledig aanbod

  Wij bieden u een gevarieerd assortiment van gassen en gasmengsels, evenals de apparatuur die u nodig hebt om ze te gebruiken en de bijbehorende diensten. Wij kunnen ook mengsels op maat leveren, om te voldoen aan uw specifieke behoeften.

 • 03

  Kwaliteit

  Wij voeren strenge kwaliteitscontroles uit tijdens de productie van het gas. Met onze producten bent u altijd gerust, ongeacht de toepassing waarmee u werkt

 • 04

  Precisie

  Stuk voor stuk bieden onze producten een nauwkeurige samenstelling en gegarandeerde traceerbaarheid, dankzij de analysecertificaten en de COFRAC-accreditatie op talrijke moleculen.