Overslaan en naar de inhoud gaan

Metaalindustrie

Industriëlen in de metaalverwerkende sector moeten kritieke hulpbronnen optimaal gebruiken en hun productiekosten drukken. Zij zijn steeds op zoek naar manieren om de kwaliteit, productiviteit en effectiviteit van hun producten op te drijven. Zij moeten hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden en zich aan een erg strikte regelgeving houden.

Air Liquide is al geruime tijd een erkende partner van de metaalindustrie. Op basis van onze ervaring en innovatieve technologieën bieden wij betrouwbare, veilige en concurrerende leveringsmethodes voor industriële gassen. Zij voldoen in alle opzichten aan de behoeften van onze klanten.

In de metaalbewerking komen in verschillende fasen zuurstof, stikstof en argon te pas. In hoogovens wordt de lucht verrijkt met zuivere zuurstof om het oppervlak te beschermen en te ontgassen.

Wij kunnen u grote hoeveelheden gas leveren dankzij ons uitgebreide leidingennetwerk. We kunnen ook direct productie-eenheden installeren op uw eigen site.

Als u kleinere volumes gas nodig hebt, kunnen wij in bulk of in cilinders leveren.

Onze team staan klaar om u te adviseren en om ter plaatse de nodige opslaginfrastructuur te voorzien. U kunt ook bij hen terecht in verband met de bewaking en het onderhoud.

Metaalindustrie

Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.

Waarom voor ons kiezen?

 • 01

  Toonaangevend bedrijf

  Wij zijn koplopers in de productie en levering van industriële gassen voor de metaalindustrie, zoals zuurstof, stikstof en argon.

 • 02

  Oplossingen op maat

  Onze teams begeleiden u in de zoektocht naar de meest geschikte en kosteneffectieve oplossingen, op basis van de gewenste zuiverheid, het verbruik, het volume en uw veiligheidsnormen.

 • 03

  Betrouwbaarheid

  De gasoplossingen van Air Liquide zijn betrouwbaar, reproduceerbaar en conform strikte regels. Wanneer de regels veranderen, passen wij onze producten onmiddellijk aan.

 • 04

  Wereldwijde expertise

  Het internationale netwerk van deskundigen van Air Liquide begeleidt u bij uw ontwikkeling en uw innovaties.

 • 05

  Innovatie

  Onze industriële deskundigen worden bijgestaan door ons R&D-netwerk en stellen steeds de beste oplossing voor naargelang de situatie.