Overslaan en naar de inhoud gaan

Metaalproductie

Met meer dan 100 jaar ervaring in de metaalverwerkende industrie ontwikkelt Air Liquide gespecialiseerde gassen, materialen en diensten voor talrijke las-, snij-, coating- en verwarmingsprocedés en cryogene behandelingen.

Onze zuivere gassen en mengsels zoals argon, zuurstof, stikstof, kooldioxide, helium en waterstof worden geleverd in cilinders onder druk of in tanks met cryogene vloeistoffen naargelang het gewenste volume.

Onze gassen, materialen en diensten van de merken ARCAL™, LASAL™, FLAMAL™ en ALNAT™ zijn ontwikkeld door onze experts, zodat ze helemaal aansluiten op de behoeften van de metaalverwerkende industrie.

Metaalproductie

Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.

Waarom voor ons kiezen?

 • 01

  Gevarieerd aanbod

  Wij leveren gascilinder in heel wat maten en concentraties, evenals de apparatuur die nodig is om ze te gebruiken. Wij zorgen voor een betrouwbare en veilige distributie van vloeibare gassen. Wij kunnen ook gasproductiesystemen ter plaatse installeren.

 • 02

  Wereldwijde expertise

  Ons wereldwijde netwerk van experts begeleidt u bij de ontwikkeling van oplossingen en de realisatie van uw projecten. Ons teams zijn experts in assemblage, oppervlaktebehandeling en las- en snijtechnieken.

 • 03

  Duurzame oplossingen

  Onze producten ARCAL™ en LASAL™ voor de metaalverwerkende industrie zijn ontworpen om het milieu te beschermen door de uitstoot van kooldioxide en stikstofoxide te verlagen.

 • 04

  Innovatie

  Onze industriële deskundigen worden bijgestaan door ons R&D-netwerk en stellen steeds de beste oplossing voor naargelang de situatie.

 • 05

  Kwaliteit

  Wij produceren gassen met verschillende zuiverheidsgraden en op maat van uw behoeften. Op vraag kunnen wij specifieke onzuiverheden analyseren.