Overslaan en naar de inhoud gaan
Congélation & préservation de produits biologiques

Invriezen en bewaren van bioproducten

Door de t° van vloeibare stikstof (-196°C) kunnen biologische samples bewaard worden en een optimale levensduur worden gegarandeerd.

De extreem lage t° van vloeibare stikstof legt de biologische activiteit van cellen stil. Bioproducten worden langer bewaard zonder afbreuk aan de celfunctionaliteit.

Gassen Catalogus

Bestel uw gas

Bestel uw gas voor Invriezen en bewaren van bioproducten in de klantenportaal myGAS.

 

België:

Stikstof

Naar de gas-catalogus

 

Nederland:

Stikstof

Naar de gas-catalogus

 


 

Bestel uw materiaal

Drukregelaars, centrales, afsluitkranen, afnamepunten, meetapparatuur, veiligheidsapparatuur, …

 

België:
Toegang tot de materiaal-catalogus

 

Nederland:
Toegang tot de materiaal-catalogus

Speciale invriesoplossingen voor uw specifieke toepassingen

Air Liquide Benelux ondersteunt u bij de keuze van complete invriesoplossingen voor het optimaal en veilig bewaren van uw voorraad biologisch materiaal: van invriesapparatuur en materialen voor gecontroleerd invriezen van samples tot oplossingen voor beheer en monitoring en ontwerp en inrichting van uw vriesruimte.

Speciaal materiaal voor het invriezen van biologische producten

Air Liquide Benelux levert een uitgebreid assortiment hoogwaardige invriesvaten, -dozen en -toebehoren waarin u uw biologische producten kunt bewaren en vervoeren, uw samples in vloeibare stikstof kunt bewaren en uw invriesvloeistoffen kunt opslaan en vervoeren.

Wij leveren stikstofvaten voor het bewaren van zeer uiteenlopende hoeveelheden producten en voor even uiteenlopende bewaartermijnen.

  • ARPEGE-programma - Vaten van 40 tot 170 liter voor het bewaren van biologische samples (rietjes, vriesbuisjes en zakken).

ARPEGE programma

  • ESPACE- en RCB-programma - Grote tanks (vanaf 180 l) voor de vloeibare en gasvormige fase leverbaar voor het bewaren van biologische samples (rietjes, vriesbuisjes en zakken).

ESPACE & RCB programma

Ga voor het bestellen van materialen voor uw specifieke toepassingen naar onze catalogus met invriesmaterialen

Speciale materialen voor gecontroleerd invriezen van biologische producten

Samples (buisjes, rietjes of zakken) moeten zorgvuldig worden afgekoeld. Welke eisen u ook stelt aan het invriesproces, de vriezers van onze partner PLANER staan garant voor volledige reproduceerbaarheid en betrouwbaarheid bij het invriezen van uw biologische producten.

  • Cryo-vriezers van PLANER - Programmeerbare vriezers, speciaal voor het invriezen van biologisch materiaal, met een vriescapaciteit van 16 tot 380 l.

Oplossingen voor beheer en monitoring van vriesruimtes

Databeheer, traceerbaarheid en beveiliging van samples zijn van groot belang in de biofarmacie. Air Liquide Benelux levert technische oplossingen en grote deskundigheid om een volledig veilige opslag van uw biologische producten te waarborgen.

  • CryoMemo – Geïntegreerde oplossing voor bewaking van temperatuurgegevens en automatisch beheer van het vullen met stikstof.

Meer over CryoMemo

Oplossingen voor beheer en inrichting van vriesruimtes

Onze experts ondersteunen u bij het ontwerp van de vriesruimte, van het ontwerp ervan, de keuze en de specificaties van de apparatuur en de toevoerleidingen voor stikstof tot de plaats van de installaties, het opstarten en de goedkeuring van de apparatuur.

ARPEGE-programma (En)

Brochure ARPEGE-programma (En)

PDF - 8.25 MB

ESPACE- & RCB-programma (En)

Brochure ESPACE- & RCB-programma (En)

PDF - 3.64 MB

Meer over CryoMemo (En)

Brochure CryoMemo

PDF - 668.26 KB