Overslaan en naar de inhoud gaan
About us

Over Ons

Marktleider in gassen, technologieën en diensten voor de industrie en de gezondheidszorg

Veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en service zijn de pijlers van onze commerciële samenwerking. Onze 1200 medewerkers in de Benelux spannen zich dagelijks in om onze klanten tevreden te stellen. Wij zijn optimaal georganiseerd om snel aan de verwachtingen van onze klanten te kunnen voldoen.

Onze organisatie speelt in op de behoefte aan industriële gas

Hoeveelheden, zuiverheden, verpakkingen … Alles is optimaal afgestemd op de activiteiten van onze klanten. Onze organisatie is de beste garantie voor een continu optimaal en hoogwaardig aanbod.

Healthcare
Healthcare

Healthcare

Healthcare levert gassen, diensten en hygiëneproducten aan ziekenhuizen en bij patiënten thuis. Onze medische gassen voldoen aan de strengste eisen van de farmacopee. Ze worden geproduceerd op specifieke sites, conform aan de farmaceutische vereisten.

L’activité Grande Industrie d’Air Liquide au Benelux
Industrial Merchant

Industrial Merchant

De Industrial Merchant activiteit levert hoogwaardige en innoverende gassen en diensten. Het aanbod is volledig afgestemd op de activiteit van de klanten, ongeacht de sector waarin zij opereren, om hun producten en processen te verbeteren. Deze gassen voldoen aan de specificaties op het vlak van volume, zuiverheid en druk. Ze worden in vloeibare vorm op de site van de klant geleverd in tankwagens en in gasvorm in hogedrukcilinders.

L’activité Grande Industrie d’Air Liquide au Benelux
Large Industries

Large Industries

Large Industries biedt industriële gassen en energie die nodig zijn  voor de industriële productie om de processen van grote sites te optimaliseren en milieuvriendelijker te kunnen produceren. Ze leveren zuurstof, stikstof, argon, waterstof, koolstofmonoxide en waterdamp in grote volumes dankzij een speciaal netwerk van fabrieken en pijpleidingen.

Large Industries producten en sites

Electronics
Electronics

Electronics

De activiteit Electronics levert de klanten speciale gassen en ultrazuivere gassen voor de fabricage van halfgeleiders en zonnecellen. Air Liquide levert ook diensten en uitrustingen op maat, voor het on-site beheer van de gassen volgens de Lean principes en onder de strengste veiligheidsvoorwaarden.

Lassen en snijden divisie
Lassen en snijden divisie

Lassen en snijden divisie

Air Liquide Welding Benelux biedt haar klanten een totaaloplossing voor het lassen en snijden. De activiteit gaat van ontwerp over productie tot levering van producten of oplossingen die een antwoord bieden aan de behoeften en eisen van de hedendaagse industrie.

Web site Air Liquide Welding Nederland

Jaarverslag 2018

Bekijk het jaarverslag 2018 online

Jaarverslag 2015

Bekijk het jaarverslag 2015 online