Overslaan en naar de inhoud gaan
Responsabilité sociétale banner

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Air Liquide medewerkers binden sportief de strijd aan tegen kanker

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Verantwoord handelen en de inzet voor het leven, die zo centraal staan in onze visie, uit zich ook in activiteiten die onze medewerkers samen ondernemen in de strijd tegen kanker. De Air Liquide collega’s uit de Benelux zetten maandenlang samen de schouders onder het inzamelen van geld voor het goede doel en kregen zo wederom het startgeld op tafel voor deelname.

Dit jaar namen we niet alleen deel aan de Vlaamse wielerronde 100 km voor Kom op tegen kanker, maar werd ook Roparun gelopen.

Roparun en Air Liquide Nederland tegen kanker
Roparun en Air Liquide Nederland tegen kanker

Kom op Tegen Kanker !

De inzamelacties en het samen een prestatie neerzetten bracht de collega’s van verschillende vestigingen dichter bij elkaar. En dat maakt dat we elkaar ook professioneel beter weten te vinden.

Voor de wielerronde 1000 km voor “Kom op tegen kanker” zamelden we 5000 € in. Stein Vlassenbroek, Account Manager en Frank Dezwarte, Maintenance Coördinator, drijvende krachten achter de schermen, putten zoals zo velen energie om een steentje bij te dragen uit persoonlijke ervaring met deze vreselijke ziekte en vinden het mooi zoveel mensen op de been te krijgen voor het goede doel.

Roparun en Air Liquide Nederland tegen kanker
Roparun Air Liquide Benelux

De medewerkers van Air Liquide Nederland nemen actief deel aan Roparun

De Air Liquide Roparun karavaan bestaande uit maar liefst 27 collega’s liep met 2 teams van 4 lopers 20.000€ bijeen. Dit jaar voor de palliatieve zorg voor patienten die aan het eind van hun strijd zijn.

Frédéric Waroquier, Projectmanager, ontving vele reacties van klanten en leveranciers. Deze vreselijke ziekte raakt ons allemaal. Hij is trots op de inspanning van alle collega’s die hun betrokkenheid toonden bij deze actie voor het goede doel.

De stichting Air Liquide ondersteunt filantropische projecten

Air Liquide vervult niet alleen een belangrijke rol voor de industrie en de medische sector, wij stellen ons ook in dienst van de samenleving in de Benelux. Momenteel steunt de Stichting Air Liquide een project in België, terwijl een ander project wordt onderzocht.

De Stichting Air Liquide