Overslaan en naar de inhoud gaan
Activité Industriel Marchand

Industrial Merchant

Air Liquide in de Benelux : alle industriële gassen voor elke branche
De creativiteit van de 530 medewerkers bij Air Liquide in de Benelux zorgen voor continue verbeteringen in de industrie, bij onderzoeksinstellingen en ondernemers.

De gascatalogus, de producten en diensten

In onze online catalogus vindt u alle industriële en speciale gassen, evenals de toebehoren en de diensten nodig voor hun gebruik.

Wij leveren voor alle activiteiten van onze duizenden klanten in de Benelux. Onze totaaloplossingen verbeteren de prestaties van hun industriële processen en ons vrachtwagen- en cilinderpark staan garant voor stipte leveringen.

Voor grotere volumes installeren wij aparte productie-eenheden bij de klant zelf. Bijna 50 klanten in de Benelux kozen voor deze oplossing en doen hun voordeel met de expertise die wij al meer dan 20 jaar lokaal hebben opgebouwd.

Air Liquide in de Benelux, altijd in de buurt van haar klanten

De productiesites van Air Liquide zijn verspreid over heel de Benelux. We vestigen ons steeds dicht bij onze klanten, garandeeren een veilige bevoorrading en helpen hen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Air Liquide in de Benelux draagt concreet bij tot duurzame ontwikkelin

De Belgacom-antenne in Wemmel (België) gebruikt een brandstofcel die werd ontwikkeld met Air Liquide Benelux Industries.

Om een zo goed mogelijke dekking te garanderen voor het Belgische grondgebied, plaatst Belgacom haar antennes op sites die geïsoleerd zijn van het elektriciteitsnet. Dankzij de technologie van de brandstofcel kan het stroomaggregaat worden vervangen door een systeem op hernieuwbare energie.

Het globale aanbod van de brandstofcel van Air Liquide omvat de waterstoflevering, het functioneren en onderhoud van de cel en het afstandsbeheer van het systeem.