Overslaan en naar de inhoud gaan
Olie en gasindustrie
Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.

Activiteiten op en in zee

Air Liquide Benelux heeft een uitgebreid assortiment speciale gassen, apparaten en afsmeltbare producten om te lassen en te snijden. Onze oplossingen zijn geschikt voor activiteiten op en in zee, bij bijvoorbeeld schepen, platformen en onderwaterstructuren.

U kunt kiezen uit verschillende leveringsmethodes: cilinders onder een druk van 200 of 300 bar, pakketten van 16 of 64 cilinders onder een druk van 200 of 300 bar en cryogene tanks van verschillende groottes (werkdruk van 3 tot 24 bar). Op eenvoudig verzoek bezorgen wij u de conformiteitscertificaten, specificatiebladen en analysecertificaten.

Air Liquide Maritime ondersteunt de activiteiten van de offshore olie-industrie voor een efficiënte en veilige olie- en gaswinning.
Wij bieden betrouwbare en optimale oplossingen, overal ter wereld. Omdat wij aanwezig zijn op ruim 90% van alle offshore basissen ter wereld en een uitgebreid netwerk hebben, kunnen wij onze klanten begeleiden in elke fase van hun activiteitscyclus.
U vindt meer informatie over Air Liquide Maritime op https://www.airliquide.com/fr/innovation-connectee/air-liquide-maritime

Gassen

Een uitgebreid gamma die u toelaat om een keuze op maat te maken.

Materiaal

Een grote diversiteit in apparatuur voor het bouwen van de meest geadapteerde installatie.