Overslaan en naar de inhoud gaan
Onderzoek en analyse
Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.

Gaschromatografie

Gaschromatografie is een vaak gebruikte scheidingstechniek in analyselaboratoria om organische verbindingen in de gasfase te scheiden, detecteren en kwantificeren. De zuivere ALPHAGAZ™-gassen van Air Liquide Benelux zijn geschikt als draaggas, detectiegas en reactiegas. Dankzij onze eigen analysetesten en onze productietechnieken kunnen wij garanderen dat ze slechts een minimale hoeveelheid onzuiverheden bevatten. Onze gasmengsels zijn beschikbaar in de precisie en tolerantie die u zelf wenst. Zo kunt u aan uw behoeften voldoen aan de laagst mogelijke prijs.

Gassen

Een uitgebreid gamma die u toelaat om een keuze op maat te maken.

Materiaal

Een grote diversiteit in apparatuur voor het bouwen van de meest geadapteerde installatie.

Waarom voor ons kiezen?

 • 01

  Expertise

  Dankzij onze knowhow over analyse-apparatuur en -instrumenten, kunt u de prestaties van uw toepassingen optimaliseren.

 • 02

  Volledig aanbod

  Wij bieden u een gevarieerd assortiment van gassen en gasmengsels, evenals de apparatuur die u nodig hebt om ze te gebruiken en de bijbehorende diensten. Wij kunnen ook mengsels op maat leveren, om te voldoen aan uw specifieke behoeften.

 • 03

  Kwaliteit

  Wij voeren strenge kwaliteitscontroles uit tijdens de productie van het gas. Met onze producten bent u altijd gerust, ongeacht de toepassing waarmee u werkt.

 • 04

  Precisie

  Stuk voor stuk bieden onze producten een nauwkeurige samenstelling en gegarandeerde traceerbaarheid, dankzij de analysecertificaten en de COFRAC-accreditatie op talrijke moleculen.