Overslaan en naar de inhoud gaan

Transport Compleet 2021

Salon des professionnels du transport : Transport Compleet 2021

Contact: Andy Augustus

Ontdek nieuwe oplossingen en producten op dé ontmoetingsplek voor transport professionals

Heb je interesse in de transportbranche, als professional of amateur? Kom dan naar Transport Compleet, dé vakbeurs waar je al sinds 2000 de allernieuwste producten en oplossingen van zowel internationale marktleiders als regionale aanbieders kan ontdekken. 

Tijdens deze vakbeurs worden verschillende interessante kennissessies, lezingen en seminars georganiseerd over de laatste ontwikkelingen in de transportbranche.

Kom zeker langs bij Air Liquide op stand H150

Maak kennis met onze experts Andy Augustus & Berno de Vree en ontdek onze duurzame oplossingen voor koeltransport.

Cryocity

Ontdek onze Cryocity innovation, een duurzame, stille en veilige transportkoeling voor lichte bedrijfsvoertuigen. De oplossing voor duurzaam, geluidloos en performant gekoeld transport. Vraag onze experts alles over de Cryo City™ innovation van Air Liquide!

Droog ijs / kooldioxide sneeuw

Air Liquide's droogijs of kooldioxide (CO2) sneeuw voor koel-, afkoelings- en vriestoepassingen kan worden aangekocht in vaste blokken of pellets, of ter plaatse worden gegenereerd, wat zeer hygiënisch en vaak economischer is. Air Liquide's sneeuwhoornsystemen agglomereren de kleine kooldioxide deeltjes tot grotere vlokken voor een verscheidenheid van koel- en/of inertietoepassingen.Droogijspellets doordrenkt met ozon, combineert de snelle koelcapaciteit van droogijs met de toegevoegde waarde van antimicrobiële bescherming om bederfelijke waren verser te houden en kruisbesmetting door bacteriën aan de oppervlakte en in de lucht te verminderen.

Meer informatie over Transport Compleet: https://www.transportcompleet-gorinchem.nl/

Registreren

Lees meer over: Hoe Air Liquide voedselverspilling helpt tegengaan