Overslaan en naar de inhoud gaan
Voeding
Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.

Bevriezen van de korst voor glacering

Gevogelte en schaal- en schelpdieren worden vaak geglaceerd met water, zodat ze niet uitdrogen bij het invriezen. Deze techniek geeft het product een mooi glanzend uitzicht, maar kan vriesbrand en oxidatieplekken veroorzaken op het oppervlak tijdens de opslag in bevroren toestand.

Onze cryogene glaceeroplossing is bijzonder effectief: zij brengt het oppervlak van het product op een veel lagere temperatuur. De beschermende ijslaag is homogeen en dikker, wat het rendement van de glacering verbetert.

Met onze cryogene vriestunnels is het mogelijk om heel snel een korst te vormen rond het oppervlak van het product, aan een erg lage temperatuur, voordat het in koud water wordt gedompeld of wordt besproeid.

Deze oplossingen zijn eenvoudig te integreren in uw productieketens.

Gassen

Een uitgebreid gamma die u toelaat om een keuze op maat te maken.

Materiaal

Een grote diversiteit in apparatuur voor het bouwen van de meest geadapteerde installatie.

Waarom voor ons kiezen?

  • 01

    Expertise

    Doe een beroep op onze knowhow om de prestaties en efficiëntie van de gassen die u gebruikt in al uw behandelingsprocedés voor water en vaste stoffen, te verbeteren.

  • 02

    R&D-netwerk

    Dankzij ons netwerk van deskundigen en ingenieurs, evenals onze R&D-teams vinden wij steeds de meest geschikte oplossing voor uw project.