Overslaan en naar de inhoud gaan
Voeding
Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.

Invriezen

De nieuwe technologieën hebben het invriezen en transport van voedingsmiddelen veranderd.

Air Liquide is een ware voortrekker en biedt zijn klanten doeltreffende oplossingen die voldoen aan hun behoeften met betrekking tot invriezen.

Onze specialisten volgen alle evoluties op de voet en adviseren u bij de keuze van het proces en de juiste gassen, ongeacht de grootte van uw bedrijf.

Cryogene koeling biedt heel wat voordelen in vergelijking met de traditionele koel- en vriestechnieken, wat betreft productkwaliteit, productiviteit en behandeling van kwetsbare of complexe producten. De productie wint aan flexibiliteit, terwijl er minder ruimte en kapitaal nodig is.

Gassen

ALIGAL™ is het voornaamste gasassortiment van Air Liquide voor voedingsmiddelen en drank. Wij bieden u al onze kennis over de verschillende technieken om oplossingen te ontwikkelen op maat van uw behoeften op het vlak van kwaliteit en operationele processen.

Een uitgebreid gamma die u toelaat om een keuze op maat te maken.

Materiaal

Een grote diversiteit in apparatuur voor het bouwen van de meest geadapteerde installatie.

Diensten

Onze voedingsmiddelendeskundigen werken nauw samen met onze teams om de gepaste oplossing uit te werken voor al uw activiteiten. Ook ons dienstenaanbod is erg ruim, met analyse en optimalisering van uw processen, bijstand tijdens de implementatie en inbedrijfstelling, de inspectie en het onderhoud.

U kunt rekenen op onze lokale ondersteuning voor:

 • Beheer van de gassen
 • Performantieverbetering van uw procedés
 • Tijdelijke en dringende gasdiensten

Een dienst die perfect aansluit bij uw behoeften.

Waarom voor ons kiezen?

 • 01

  Expertise

  Doe een beroep op onze knowhow om de prestaties en efficiëntie van de gassen die u gebruikt in al uw behandelingsprocedés voor water en vaste stoffen, te verbeteren.

 • 02

  R&D-netwerk

  Dankzij ons netwerk van deskundigen en ingenieurs, evenals onze R&D-teams vinden wij steeds de meest geschikte oplossing voor uw project.