Overslaan en naar de inhoud gaan
Voeding
Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.

pH regelen

Met kooldioxide is het mogelijk om de pH-waarde van het water in alle veiligheid te regelen. Dat verlaagt de milieublootstelling en het risico op ongevallen en ernstige verwondingen.

Deze waterbehandelingstechniek is helemaal niet duur. Ze verlaagt aanzienlijk de uitgaven voor verwerking, infrastructuur, onderhoud en naleving.

pH-regeling met kooldioxide heeft ook een positieve invloed op de leverings- en opslagkosten en vermijdt het gebruik van gevaarlijke anorganische zuren en reparaties aan apparatuur die is blootgesteld aan de bijtende effecten van zuur.

Gassen

ALIGAL™ is het voornaamste gasassortiment van Air Liquide voor voedingsmiddelen en drank. Wij bieden u al onze kennis over de verschillende technieken om oplossingen te ontwikkelen op maat van uw behoeften op het vlak van kwaliteit en operationele processen.

Een uitgebreid gamma die u toelaat om een keuze op maat te maken.

Materiaal

Een grote diversiteit in apparatuur voor het bouwen van de meest geadapteerde installatie.

Diensten

Onze voedingsmiddelendeskundigen werken nauw samen met onze teams om de gepaste oplossing uit te werken voor al uw activiteiten. Ook ons dienstenaanbod is erg ruim, met analyse en optimalisering van uw processen, bijstand tijdens de implementatie en inbedrijfstelling, de inspectie en het onderhoud.

U kunt rekenen op onze lokale ondersteuning voor:

 • Beheer van de gassen
 • Performantieverbetering van uw procedés
 • Tijdelijke en dringende gasdiensten

Een dienst die perfect aansluit bij uw behoeften.

Waarom voor ons kiezen?

 • 01

  Expertise

  Doe een beroep op onze knowhow om de prestaties en efficiëntie van de gassen die u gebruikt in al uw behandelingsprocedés voor water en vaste stoffen, te verbeteren.

 • 02

  R&D-netwerk

  Dankzij ons netwerk van deskundigen en ingenieurs, evenals onze R&D-teams vinden wij steeds de meest geschikte oplossing voor uw project.