Overslaan en naar de inhoud gaan
Voeding
Kies een stap waar Air Liquide in uw productieproces tussenkomt.

Temperatuurregeling voor mengen en malen

Wij bieden een ruime keuze aan cryogene injectiesystemen met injectie bovenaan of onderaan. Zij zijn vooral bedoeld om de temperatuur van verwerkte voedingsmiddelen te regelen tijdens het mengen: in de draaitrommel, tijdens het kneden of malen van vlees, visserijproducten, pasta enz.

Air Liquide zoekt oplossingen op maat: Wij houden rekening met de bestaande apparatuur en uw behoeften op het vlak van koeling.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de juiste penetratie te verkrijgen met onze innovatieve cryogene bodeminjectietechnologie. Vloeibare stikstof of kooldioxide wordt op verscheidene punten geïnjecteerd op de bodem van een mixer of maler. Voordeel: een betere temperatuurregeling en dus een betere vormgeving, een hogere kwaliteit en een betere productiestroom.

Gassen

ALIGAL™ is het voornaamste gasassortiment van Air Liquide voor voedingsmiddelen en drank. Wij bieden u al onze kennis over de verschillende technieken om oplossingen te ontwikkelen op maat van uw behoeften op het vlak van kwaliteit en operationele processen.

Een uitgebreid gamma die u toelaat om een keuze op maat te maken.

Materiaal

Een grote diversiteit in apparatuur voor het bouwen van de meest geadapteerde installatie.

Diensten

Onze voedingsmiddelendeskundigen werken nauw samen met onze teams om de gepaste oplossing uit te werken voor al uw activiteiten. Ook ons dienstenaanbod is erg ruim, met analyse en optimalisering van uw processen, bijstand tijdens de implementatie en inbedrijfstelling, de inspectie en het onderhoud.

U kunt rekenen op onze lokale ondersteuning voor:

 • Beheer van de gassen
 • Performantieverbetering van uw procedés
 • Tijdelijke en dringende gasdiensten

Een dienst die perfect aansluit bij uw behoeften.

Waarom voor ons kiezen?

 • 01

  Expertise

  Doe een beroep op onze knowhow om de prestaties en efficiëntie van de gassen die u gebruikt in al uw behandelingsprocedés voor water en vaste stoffen, te verbeteren.

 • 02

  R&D-netwerk

  Dankzij ons netwerk van deskundigen en ingenieurs, evenals onze R&D-teams vinden wij steeds de meest geschikte oplossing voor uw project.